U Nacionalnom parku Tara u Srbiji

postoje splavovi koji se uglavnom nalaze na jezeru Perućac, koje se nalazi na reci Drini. Splavovi su popularni među turistima kao mesto za odmor i zabavu, a mogu se iznajmiti za jedan dan ili više dana.

Splavovi su obično opremljeni svim neophodnim sadržajima, uključujući kuhinju, kupatilo, spavaće sobe i terase sa pogledom na jezero. U zavisnosti od veličine i kapaciteta, neki splavovi mogu primiti i do 10 osoba.

Radovi na splavovima na jezeru Perućac u Nacionalnom parku Tara se privode kraju. I mi smo uzbudjeni oko krajnjeg izgleda. Uskoro će sve biti spremno za april i otvaranje sezone. Zapratite i lajkujte stranicu i ucestvujte u nagradnoj igri – porodicni vikend i vikend za dvoje. Sve info dostupne na stranici.

Sve u svemu, splavovi na jezeru Perućac su popularna opcija za odmor i zabavu u Nacionalnom parku Tara, a pružaju nezaboravno iskustvo u predivnom prirodnom okruženju.

Splavovi na jezeru Perućac predstavljaju odličan izbor za one koji žele da provedu odmor u predivnom prirodnom okruženju, u blizini brojnih aktivnosti kao što su ribolov, planinarenje i pešačenje. Osim toga, jezero Perućac je pogodno za kupanje i vožnju čamcem.

Ukoliko želite da iznajmite splav na jezeru Perućac, možete se obratiti lokalnim turističkim agencijama koje se bave organizacijom ovakvih vrsta aktivnosti. Cene iznajmljivanja splavova variraju u zavisnosti od sezone i dužine boravka, ali su uglavnom pristupačne.