U nacionalnom parku Tara u Srbiji

postoji široka ponuda apartmana, od kojih su mnogi smešteni u blizini prelepih prirodnih atrakcija i aktivnosti, kao što su planinarenje, skijanje, splavarenje i ribolov.

Apartmani u Nacionalnom parku Tara su različitih veličina i kapaciteta, pa su pogodni za sve vrste posetilaca, od parova do velikih grupa i porodica sa decom. Oni su opremljeni svim potrebnim sadržajima, uključujući kuhinju, kupatilo, klima uređaj, TV i WiFi.

Smeštajni kompleks “Dva jezera i oblak” se nalazi na sunčanom proplanku, na samoj obali jezera Zaovine, samo 14 km od Mitrovca na Tari, odmaralista za decu sa atraktivnim sadrzajima. Nalazimo se par kilometara od vikidovca Predov krst, tu su još Kremna-Mokra Gora-Sarganska osmica-Drven grad na obroncima Tare, koje svakako treba obići i pregršt šumskih puteva i staza za rekreaciju.

Sve u svemu, apartmani u Nacionalnom parku Tara predstavljaju odličan izbor za sve one koji žele da provedu odmor u predivnom prirodnom okruženju, sa mnogo opcija za zabavu i aktivnosti u blizini.

Mnogi apartmani u Nacionalnom parku Tara imaju predivan pogled na planine i okolnu prirodu, što ih čini idealnim za opuštajući odmor i beg od gradske gužve. Pored toga, većina apartmana se nalazi u blizini restorana, kafića i prodavnica, što omogućava gostima da lako pristupe svim potrebnim uslugama.

Cene apartmana u Nacionalnom parku Tara variraju u zavisnosti od njihove lokacije, veličine i sezonalnosti. Uglavnom su povoljnije u vansezoni, dok cene mogu biti nešto više tokom letnjih i zimskih meseci, kada je turistička sezona na vrhuncu.